Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buli Krisztánál

2010.08.03

 

 Olyan megtiszteltetésben volt részem, hogy Kriszti meghívott hozzájuk egy kerti partyra, ahol a Top Mancs kutyasulis barátait látta vendégül szombat délután, este. Ezúton is köszönöm a meghívást, nagggyon jól éreztem magam. Olyan kedves és normális volt mindeki és vicces is volt, nevettünk sokat. Kezdetben csak 6-an voltunk, a többiek csak elég későn 7-8 körül értek oda (3-tól lehetett érkezni). De így is jó volt. Az "első csoporttal"  besegítettünk egy kicsit a főzésbe: krumplipucolás (na erre én még nem értem oda), felvágás (ebbe már segítkezdtem) és a többi hozzávaló felszeletelése. Kriszta párja, Feri volt a tűzfelelős. Mentek a hozzávalók és olyan fél 7 körül már vacsiztunk is. De addig se voltunk kaja nélkül; sütik, nassik, üdítők és finom mézes meggylikőr. Hmmm. Az nagyon jó volt. Kár, hogy csak kóstolhattam, mert még haza kellett vezetni este.

A "második csoport" megérkezésével hirtelen annyi minden lett az asztalon, hogy el se fértek már a tányérok. Anna, Bálint, Zsolt annyi nassit, sört és még ki tudja mi mindent hozott, hogy tele lett az egész kert. Na innentől kezdve aztán még jobb hangulat lett. Tényleg igazán klassz volt, jó kikapcsolódás volt.

Jaj, és a legfontosabbról még nem is írtam: hát a parsonok.   Játszottam Tikóval, simiztem Zirát és csináltam egy csomó képet. Na persze nem csak róluk, hanem a többiekről is. Ma vagy holnap feltöltöm és már rakok is be egyet-kettőt.